Om Jobbklubb

Sending
Brukervurdering
4 (2 votes)

Kurs: «Jobbklubb»

Jobbklubb er et kurs for deg som er registrert som arbeidssøker hos NAV. Det er ingen formelle opptakskrav. Kurset leveres av kursleverandører med NAV som oppdragsgiver. Det er NAV som bestemmer hva kurset skal inneholde, og hva deltakerne skal lære og få hjelp til.

Hva inneholder jobbklubb?

På jobbklubb vil du få veiledning til å se egen kompetanse og hvordan du skal markedsføre kompetansen din overfor arbeidsgivere. Du vil få opplæring i å utforme CV og søknader til aktuelle jobber på bakgrunn av stillingsanalyser. I tillegg vil du få intervjutrening og opplæring i hvordan du kan bruke nettverket ditt for å skaffe deg jobb.

Varighet

Jobbklubb varer som regel noen uker. Hvis du trenger det kan du delta på jobbklubb i inntil seks måneder.

Nyttig å vite

Hvis du mottar økonomisk stønad fra NAV vil du kunne beholde stønaden mens du deltar på jobbklubb. Hvis du ikke mottar en stønad fra NAV kan du søke om tiltakspenger. Tiltakspenger blir utbetalt per dag du er med på jobbklubb. Du kan også søke om penger til reise til og fra tiltaket.

Hvordan søker du?

Har du bruk for målrettet støtte i forbindelse med jobbsøk, vil du og NAV-veilederen i felleskap vurdere om jobbklubb er noe for deg. NAV-veilederen kan søke deg inn på tiltaket. Hvis du tror jobbklubb kan være nyttig for deg, registrer deg som arbeidssøker og ta kontakt med NAV-kontoret ditt.

Aktivitetsplan på DinSide på NAV.no

Her er en video som forklarer hvordan du tar i bruk Aktivitetsplan på nav.no.

Kilde: nav.no

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.