Ansetter når andre nedbemanner

Sending
Brukervurdering
0 (0 votes)

» – Det er nå vi kan få tak i de gode folkene. …» Til tross for at listen over olje- og gassleverandører som nedbemanner blir stadig lengre, og antallet oppsagte i petroleumsindustrien er oppe i flere tusen, er det ikke alle som befinner seg i samme båt. Hos den familieeide olje- og gassleverandøren Reinertsen har de valgt å stå stormen ut, og beholde kompetansen til nedgangstidene går over.

Hos den familieeide olje- og gassleverandøren Reinertsen har de valgt å stå stormen ut, og beholde kompetansen til nedgangstidene går over. Og ikke nok med at de ikke kutter, hos Reinertsen har de helt bevisst gått inn for å ansette folk, samtidig som alle de andre nedbemanner.

– Vi ser at bransjen skal gjennom en bølgedal, og vi vil konsentrere oss om det som skjer på den andre siden, når vi skal opp igjen. Det er ikke lenger enn seks måneder siden at var langt vanskeligere å få tak i folk. Så vi ansetter fortsatt noe, det er helt bevisst, sier Geir Suul, direktør for forretningsutvikling, til Teknisk Ukeblad.

Les hele artikkelen hos E24.

FOTO: PEDER QVALE TEKNISK UKEBLAD/E24

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.