Hold din NAV-CV oppdatert

NAV logo
Sending
Brukervurdering
0 (0 votes)

Hold din NAV-CV oppdatert

Alle har en NAV-CV, og er du registrert arbeidssøker må du sørge for å holde din NAV-CV oppdatert og relevant. NAV er avhengig av gode og fullstendige CV-er for å veilede brukere mot arbeid. En god og oppdatert CV er en forutsetning for å kunne formidle brukere til jobbmesser, intervjuer og direkte i arbeid. Alle brukere trenger en oppdatert CV for at vi og arbeidsgivere skal kunne identifisere nettopp deres kompetanse. (Kilde: nav.no)

Generell kompetanse – anbefalte kompetanseord

Som registrert arbeidssøker har du tilgang til «Din Side» på www.nav.no. Der ligger din registrerte kompetanse i en egen CV som er søkbar for både NAV og arbeidsgivere. Det er derfor veldig viktig at du holder CV-en oppdatert og relevant. Pass på at du har lagt til «Generell kompetanse» med ord som beskriver din kompetanse på en god måte. 

På nav.no finnes en liste over mye brukte kompetanseord innen en rekke yrker og fagområder. Hvis du ikke finner noen yttrykk/ord som dekker ditt fag/yrke kan du sjekke med ulike stillingsannonser.

  • Hvilke ord for ønsket kompetanse benyttes i annonsene?
  • Hvilke uttrykk er det arbeidsgivere og bemanningsbyråer bruker oftest for å beskrive kompetansen de ser etter?

Sjekk flere jobbsøkertips på NAV.no

NAV logo

Bruk aldri utskrift av NAV-CV til å sende med jobbsøknader! Det er lettvint og viser at du egentlig ikke bryr deg så mye om den som skal lese CV-en. NAV-CVen ser ikke særlig bra ut på utskrift. Vis at du bryr deg ved å lage din egen personlige CV. Les tips til hvordan du kan utforme personlig CV.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.